Yoga op ’t Wad

Ook in de zomer van 2023 zal er een aantal heel speciale lessen worden verzorgd, en wel op het Wad!
Op een zandplaat midden in de Waddenzee zullen we ons yogamatje uitrollen om een heerlijke set Kundalini Yoga te beoefenen.

Een unieke ervaring met water rondom, prachtige luchten, vogels, stilte, verbinding, genieten.

Wad-avonturen-boot de Wadstruner met haar bemanning zal ons naar de zandbank brengen. De mogelijkheid om na de Yoga nog even een heerlijke duik te nemen is aanwezig!

Yoga

De Yoga vorm die wordt gegeven is Kundalini Yoga. Het mooie aan Kundalini Yoga is: iedereen kan mee doen! Want je doet de oefeningen namelijk op je eigen tempo en binnen je eigen fysieke mogelijkheden. Het is een afwisselende les met (een beetje) inspanning, ontspanning en een meditatie.

Kundalini Yoga werkt op je bewustzijn, het haalt je naar binnen en het vergroot je intuïtie. En als bonus is het ook nog eens goed voor je lijf 🙃

Het zijn hele simpele oefeningen, met grote impact.

De tocht

We stappen op in de buitenhaven van Lauwersoog alwaar de Wadstruner op ons wacht. Anton Lergner is onze schipper en hij zal zorgdragen voor een leuke, veilige en ook zeker ook gezellige overtocht.

De tocht duurt 30-45 minuten, afhankelijk van wind en stroming (eb/vloed).
Onderweg kun je al genieten van het Wad: de ruimte, de vergezichten, vogels, en wie weet ook zeehonden!

Data 2023

Zaterdag 15 juli
Vertrek 14:15 uur (+/- 30min)
Duur: ongeveer 3,5 uur
Vertrekpunt: Lauwersoog

De exacte vertrektijd wordt een aantal dagen van de voren bepaald, want we zijn afhankelijk van de werkelijke verwacht getij (hoogte waterstand), die kan afwijken van het astronomisch getij.

* We hebben te maken met het weer.  Is het heel slecht weer (dichte mist, stromende regen of te harde wind) dan wordt de dag verschoven. De schipper bepaalt of er kan worden gevaren.

Uitwisseling

De uitwisseling voor het arrangement is €55,- p.p. Dit is inclusief vaartocht, thee + kleine versnapering en een yogales op het wad.

Nodig om mee te nemen: Yogamat, handdoek, warme (winddichte) kleding, evt. oude gympen/waterschoenen, zonnebrand, thermosmok voor thee, bidon water. Naar behoefte kun je natuurlijk een broodje of iets anders te eten meenemen.

Wil je graag mee? Geef je alvast op, want vol = vol. Het wordt een super leuke ervaring!
Ben je met vakantie in Lauwersoog en heb je bijv. geen yogamat bij je, maar wil je wel graag mee, laat me weten!

Voor meer informatie en aanmelding:  info@margreetzant.nl of via 06-57402827.

Tot op de mat op ’t Wad!

Lieve groet, Margreet